PARADIJS GOUDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Paradijs Gouda. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 22:57 Vies. Rook brandlucht. Ik vroeg geen kruiden op pizza's aub: op beide kruiden. Pizza gorgonzola bevatte alleen geraspte Hollandse kaas. Roma smaakte naar vis maar vis zág ik niet. Auberginegerecht was half en verbrand. Andere kok nu? Nooit meer.
5 feb 2023 om 18:44 Het eten is helaas niet echt lekker! De bezorging is wel prima en nog goed warm.
5 feb 2023 om 12:58 Goed van smaak, grote kapsalon besteld waar we voorheen prima met z’n 2 van konden eten, portie is kleiner geworden.
5 feb 2023 om 2:02 Slechtste shoarma ooit! Leek wel een bak met vlees van wormen. Dit mag geen shoarma genoemd worden...
5 feb 2023 om 0:16 Week was het smaakten niet. Niet gekregen wat ik besteld heb , duur voor wat ik gehad heb
4 feb 2023 om 9:45 2x turkse pizza met kaas besteld maar er zat geen kaas op. Wel voor betaald
30 jan 2023 om 8:43 Bezorging prima. Eten was warm. Kapsalon was helaas wel de droogste die ik ooit gegeten heb (omdat de saus compleet los meegezonden wordt en ook nog vrij weinig is). Mijn partner vond het de beste ooit omdat hij niet klef was.
29 jan 2023 om 20:35 Slecht eten, lange bezorgtijd, telefonisch contact niet voldoenend.
29 jan 2023 om 19:52 Eerste keer besteld bij paradijs , zeer gevarieerde menu maar top van kwaliteit.
16 jan 2023 om 8:16 Altijd even lekker en goed warm. Ga zo door en ik blijf bij jullie bestellen.
14 jan 2023 om 15:30 Heerlijk, goed gekruid en mooie porties
13 jan 2023 om 19:42 Al een paar keer besteld vanuit Bergambacht. De gerechten zijn erg lekker, goed van temperatuur en worden keurig op tijd bezorgd!